Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η πειραματική διδασκαλία σε μαθητές και μαθήτριες της Β΄ Λυκείου που αφορούσε στο ρυθμό μεταβολής μιας συνάρτησης. Στη διδασκαλία χρησιμοποιήθηκαν Νέες Τεχνολογίες με εκπαιδευτικά λογισμικά που έδωσαν την ευκαιρία στους μαθητές μέσω του πειραματισμού τους, να κατασκευάσουν οι ίδιοι τη νέα γνώση.

Τη διδασκαλία πραγματοποίησε ο Καθηγητής Μαθηματικών Μ.Τσιλπιρίδης με τη συνεργασία Φοιτητών του Μεταπτυχιακού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών στον Τομέα της Διδακτικής Μαθηματικών."

 

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συμμετέχοντες στην πειραματική διδασκαλία:

  • Τον π. Πρόεδρο του Ι.Ε.Π και Σύμβουλο της Φ.Ε κ. Σ. Γκλαβά
  • Τη Διεθύντρια κ. Αμ. Μαυροειδή και τον Υποδιευθυντή του Σχολείου κ. Κ. Κατσιαδράμη
  • Τους Μαθηματικούς του 1ου Λυκείου Ψυχικού και ιδιαίτερα τον Συντονιστή Μαθηματικών κ. Π. Λιναρδάκη και τον κ. Γ. Καγκάκη ,
  • Τους Φοιτητές και τις Φοιτήτριες του Μεταπτυχιακού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών του Τομέα της Διδακτικής των Μαθηματικών.

- Ευχαριστώ ιδιαίτερα, τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους που τα φωτεινά τους πρόσωπα στο τέλος της διδασκαλίας, μας γεμίζουν ικανοποίηση για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για ποιοτική εκπαίδευση στα Αρσάκεια - Τοσίτσεια Σχολεία.

Περισσότερες πληροφορίες - Αρχεία διδασκαλίας

 

Πειραματική διδασκαλία - 1ο Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού
5 (100%) 1 ψήφοι
Πειραματική διδασκαλία - 1ο Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού

Άφησε ένα σχόλιο

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσεις

  Subscribe  
Notify of